Logistik

När enkelheten spelar roll

Inom 48 timmar

När du skickar en produktionsorder till din fabrik får Etikettkompaniet parallellt en order från ditt system, helt automatiskt. Orden kontrolleras sedan helt automatiskt hos Etikettkompaniet och sedan kan vi leverera inom 48 timmar av alla lagerartiklar inklusive all variabla etiketter såsom tvättrådsetiketter och EAN etiketter till dina fabriker i hela världen.

Etikettkompaniet har lager i både Europa och Asien.

Sänkta kostnader

I framställningen av vårt logistiksystem hade vi sikte på att öka dina möjligheter och sänkta dina kostnader. Vårt lagerhanteringsdystem sammanvävs med din leverantörer och det ger ett närmare och enklare samarbete på väldigt kort tid. Du som kund får inloggningsmöjligheter och sedan befinner du sig rakt i vårt ordersystem för att undgå onödiga administrationskostnader.

För företag med många olika leverantörer är denna modell exemplarisk där volympriskänsliga artiklar produceras med skalfördelar för att sedan delas mellan leverantörerna.

Alla kunder, oavsett storlek, har här möjlighet att ta del av det sänkta styckpriset och skapar en mycket fördelaktig position för alla parter. En ytterligare fördel är att etiketterna får samma utseende världen över eftersom alla kommer från samma produktion.

Vi erbjuder också dig som kund att integrera dina egna affärssystem med vårt affärssystem.

Länder med produktion
Sverige – Italien – Kina – Turkiet

Länder med lagerhållning
Sverige – Kina – Sri Lanka – Turkiet – Portugal